Ofer servicii de audit energetic

Antonio S.R.L. presteaza servicii de elaborare audit energetic pentru cladiri, ieftin si rapid, pentru mai multe orase din tara. Termenul de elaborare variaza in functie de tipul si suprafata imobilului supus auditarii energetice.

Printr-un audit energetic al unei constructii, specialisti atestati de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (auditori energetici atestati) determina caracteristicile termice si energetice si stabilesc din punct de vedere tehnic si economic solutiile de reabilitare si/sau modernizare termo-energetica a constructiei si instalatiilor de preparare apa calda si incalzire pe baza datelor din expertiza termica si energetica a cladirii.

 

Elementele necesare alegerii solutiilor de reabilitare si/sau modernizarea cladirii sunt prezentate in cadrul unui raport de audit energetic. In acest raport de audit energetic, obligatoriu trebuie analizata si constructia cat si instalatiile aferente acesteia. In functie de vechimea lor instalatiile vor trebui sa se schimbe integral sau partial. In general se observa in cazul reabilitarii blocurilor de locuit, doar izolarea termica a peretilor exteriori si inlocuirea tamplariei exterioare. Este bine de stiu ca un rol semnificativ in reducerea pierderilor de caldura il joaca si izolarea terasei imobilului cat si a placii peste subsol (care nu se vad). Instalatiile din subsol de asemenea trebuie refacute, inlocuindu-se cu conducte noi si izolate. Toate aceste lucrari care se prevad in auditul energetic al cladirii se vor analiza din punct de vedere economic, varianta optima si fezabila fiind recomandata pentru implementare.

Utilizator:Autor

E-mail:Exemplu

Tipul de ofertă:Vînd

Preț: 10 000 mdl

Certificat de calitate: Nu

Regiune: Chișinău mun.

Trimite mesaj