Site-uri web

Despre (www.depozituldebrichete.ro)
?

Depozituldebrichete.ro este un site care își propune activitatea în domeniul promovării şi distribuției brichetelor de rumeguș ca alternativă la folosirea combustibililor clasici (lemn, petrol, gaze, cărbuni), mult mai scumpi şi mai poluanți.

Produse (www.hedrom.ro)
?

Pagina oficială a firmei SC Hedrom SRL este unul din cei mai importanți distribuitori de lemn de foc de fag, stejar sau carpen, brichete de rumeguș presat, și alte sortimente de combustibili solizi, produse in Romania.

Eco Pellet (www.ecowood.ro)
?

Pagina oficială a Societăţii ECOWOOD din Romania. Compania este dedicată pentru a produce combustibil alternativ din lemn, realizate din deşeuri uscate de lemn.

FAQ (www.renewable-living.com)
?

Pagina oficială a Societăţii ECOWOOD din Romania. Compania este dedicată pentru a produce combustibil alternativ din lemn, realizate din deşeuri uscate de lemn.

FAQs (www.biomasscenter.org)
?

Pagina oficială a BERC - un program al Corporaţiei Vermont Energy Investment care are scop reducerea impactul asupra mediului și economice ale utilizării energiei. BERC lucrează promovează utilizarea energiei biomasei prin furnizarea de servicii de consultanţă tehnică.

Boilere și sobe pe biomasă (www.moreeff.info)
?

Este pagina web a Unităţii de Finanțare a Eficienței Energetice în Sectorul Rezidențial din Moldova (MoREEFF). Linia de creditare MoREEFF are și o componentă de grant. Grantul este prevăzut drept un suport pentru implementarea proiectelor și este oferit solicitanților MoREEFF după ce fiecare proiect de eficiență energetică a fost finisat și verificat. În conformitate cu termenii și condițiile programului MoREEFF solicitanții împrumuturilor pot beneficia de un grant de până la 35% din costurile proiectului.

Centrala electrică pe biomasă (www.elnetinstal.ro)
?

Este pagina web a Societăţii ELNET INSTAL SRL, înfiinţată in anul 2006 şi îşi desfăşoară activitatea în domeniul electric. Printre principalele activităţi, regăsim: auditori energetice complexe, instalaţii electrice civile şi industriale, instalaţii sanitare şi termice, etc.

Ce este biomasa? (www.optibioma.agro-bucuresti.ro)
?

Proiectul îşi propune să stabilească tehnologia de cultivare a plantelor energetice anuale pentru producţia de biomasă care poate fi transformată în biogaz, în condiţiile specifice de climă şi sol din sudul României.

Biomass Power (www.biomassmagazine.com)
?

Biomass Magazine este o revista online dedicată pieţei de producere a biocombustibililor. Prezintă rezultate ale cercetărilor ştiinţifice în domeniu, noutăţi, calendarul evenimentelor în domeniu.

Biomass FAQ Biomass FAQ (www.biofuelwatch.org.u)
?

Biofuelwatch oferă informații, companii de susţinere în ceea ce privește clima, drepturile omului, protecţia mediului și impactul asupra sănătății publice ale implementării tehnologiilor ce au ca sursă materia primă biologică.